Fiskeguide - Nedre Ammeråns Fiskevårdsområde!

 Skall du besöka Ammerån för första gången och vill få reda på vart fisken finns? Brukar du besöka Ammerån men är missnöjd med resultaten? Då har Pelles Fiske något att erbjuda! Guidning i Ammerån av erfaren fiskare som har haft Ammerån som sitt hemmavatten i mer än 40 säsonger. Visar dig till de ställen som är bäst för stunden, beroende på väder, vind och vattenstånd, vid den tid på dygnet som passar bäst och informerar dig om vilka flugor som bör användas.

Guidningen genomförs enligt individuell överenskommelse, men företrädesvis under eftermiddag och kväll, och tar normalt runt 6 timmar att genomföra. Guidar helst sällskap på 1 - 4 personer och endast i undantagsfall sällskap på fler än 8 personer. Guiden bjuder på kaffe.

Kontakt och bokning:
Via e-post, info@pelles-fiske.se

Övriga arrangemang
Dags för kick-off för den nya organisationen eller att bjuda den viktiga kunden på något skoj? Dags för svensexa? Dags för ett femtioårskalas? Kom till Ammerån och låt Pelles Fiske ta hand om er!
Pelles Fiske tar hand om alla nödvändigheter på plats och ser till att ni får ut det mesta av det bästa vid ert besök hur länge ni än tänkt er stanna. Pelles Fiske är 100% flexibel och ni betalar bara för det ni vill ska ingå - följande finns att välja bland:
- Fiskeguidning
- Flugkastningskurs
- Flugbindningskurs
- Forsränning
- Föreläsningar
- Logi (välj mellan allt från tält till hotell med helpension)
- Middagsarrangemang

Hör av er med era önskemål för offert:
Via e-post, info@pelles-fiske.se